Стандарт награждава млади таланти във Враца

Събитието започва в 10 ч. пред сградата на Общината

Стандарт награждава млади таланти във Враца | StandartNews.com

15-годишната Елица Стефанова е един от младите таланти, които „Стандарт“ ще награди днес на специална церемония във Враца. Събитието е част от националната кампания „МОЯТ ГРАД“ и днес е под надслов „10 причини да остана в МОЯТА ВРАЦА“.

По повод събитието ще бъдат показани публично 10 фотопана, всяко от които показва преобразяването на града в отделните сфери на обществения живот. Паната с фотографиите ще представи кметът на Община Враца Калин Каменов.

В събитието ще участват още областният управител на Враца Малина Николова, НВпр. Врачанският митрополит Григорой, а също и председателят на общинския съвет на града Румен Антов.

За да награди най-заслужилите спортисти и за да потвърди държавната подкрепа за изграждането и поддържането на новата спортна инфраструктура на града във Враца днес е заместник-министърът на спорта Стоян Андонов. Самият той като спортист е световен шампион по водноспасителен многобой.

Признание за превръщането на Враца в инвестиционна дестинация е участието и на Председателя на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев.

Наградите за млади таланти в културата ще раздаде председателят на съюза на българските писатели Боян Ангелов, а в образованието – Лорета Колева от РУО-Враца, както и депутатът от ГЕРБ Красен Кръстев.

Кампанията на „Стандарт“ се провежда с подкрепата на Обединена българска банка. Специално за церемонията във Враца ще присъстват Петко Петков – регионален мениджър, и Лефтерина Пицина – директор на централния клон на ОББ във Враца.

Събитието започва в 10 ч. пред сградата на общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай