Следват дни с прекрасно топло време

Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 16° и 21°

Следват дни с прекрасно топло време | StandartNews.com

Утрото ще е студено, с минимални температури в повечето места между минус 1° и 4°. През деня над България ще бъде слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 16° и 21°.

По Черноморието ще бъде слънчево, но ветровито. Ще духа умерен западен вятър, който до вечерта ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са 15° - 17°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 11° - 12°.

В планините ще е слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Дневните температури ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра - около 7°.

В петък и събота ще се задържи предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Вятърът ще е от запад-северозапад, слаб до умерен. Дневните температури в повечето райони ще надхвърлят 20°, на места ще достигат 25°-27°; ще се повишат и минималните. В неделя облачността ще се увеличи и вплътни. На отделни места ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще отслабне. Температурите ще останат без съществена промяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай