Скандалът трещи. Лена със спешен ход след рекламата на Диона

Скандалното видео провокира вълна от възмущение в социалните мрежи

Скандалът трещи. Лена със спешен ход след рекламата на Диона | StandartNews.com

Скандалното видео, в което певицата Диона рекламира енергийна напитка за "шмъркане", провокира вълна от възмущение в социалните мрежи. Заради кадрите Лена Бориславова от ПП-ДБ ще сезира МВР, здравното министерство и Агенцията по храните, след като само преди няколко месеца изпълнителката беше арестувана за шофиране под въздействието на наркотични вещества.

"Ужасно е, ти, като популярен човек, трябва да знаеш какво може и какво не е редно да рекламираш! Просто те следват малки и подрастващи деца! Замисли се, преди да приемеш подобни реклами!!!", пише един от последователите ѝ.

Към възмутените потребители се включиха и редица обществени и политически фигури, сред които и Лена Бориславова от ПП-ДБ.

"Докато "Възраждане" създават несъществуващи проблеми и спират неслучваща се в училище пропаганда, родни "инфлуенсъри" пропагандират по особено безотговорен начин "шмъркане" на нова енергийна напитка като "напълно безопасна и здравословна", пише Бориславова в профила си във Facebook.

"Това, което тя пропагандира, е, че всички шмъркаме в колите си и това е супер. Накрая някой ще свърши в някой стълб или ще размаже други хора, но, хей - не се ли случва непрекъснато, че да му придаваме такава важност?", пише Красимира Хаджииванова от сайта "Майко Мила".

"Това нещо се рекламира от млада чалга изпълнителка, наскоро станала известна с това, че врътна системата и не беше осъдена след шофиране след употреба на стимуланти, оправда се с употребата на... Нурофен. Дамата има 225 000 последователи в ТикТок и 445 000 в Инстаграм. Всички тези млади хора вече добиха представа колко е хубаво да напълниш носа с "енергийна напитка"...", споделя Юлия Георгиева от "Розовата къща".

След хилядите възмутени коментари в социалните мрежи малко преди 15 часа певицата изтри скандалното рекламно видео от профила си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Виолета Богданова
преди 2 седмици

Що за държава имаме, щом не може да се справи с боклук като тази?

Откажи
С И С
преди 2 седмици

Е!!!Точно ,,Парапеткова"да говори за морал!?НЕСЪВМЕСТИМО.

Откажи