Скандал. Бунт изгони герой от САЩ 94

Става въпрос за бившия футболен национал Даниел Боримиров.

Скандал. Бунт изгони герой от САЩ 94 | StandartNews.com

Граждански бунт успя да прогони от Бояна бившия футболен национал Даниел Боримиров.  Стадион Кривуля в столичния тузарски квартал ще остане в сегашния си вид и със свободен достъп за всички.

Героят от САЩ се е отказал от намерението си да строи спортен комплекс на този терен, обяви днес кметът на София Йорданка Фандъкова.

Днес тя е провела среща с част от гражданите, които миналата седмица протестираха срещу проекта за изграждане на спортен комплекс на територията на стадион Кривуля, и е поела ангажимент мястото да остане в сегашния си вид.

Миналия четвъртък жители на квартал Бояна организираха протест срещу изграждането на частен спортен комплекс на терена на стадион Кривуля

В петък гражданите и инвеститорът зад проекта - бившият футболист на националния отбор и Левски Даниел Боримиров - проведоха среща със заместник-кмета по направление “Култура, образование, спорт и младежки дейности” доц. д-р Тодор Чобанов, председателя на постоянната комисия за децата, младежта и спорта Татяна Георгиева, кмета на район "Витоша" инж. Теодор Петков и екип юристи, които се запознаха с подадените жалби и сигнали от страна на жителите на квартала, съобщава Марица..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай