Ще ни изненада ли времето през седмицата?

От вторник нататък ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове в низините - отново горещо

Ще ни изненада ли времето през седмицата? | StandartNews.com

Днес (понеделник) ще е слънчево, след обяд над планинските райони - с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен, източен вятър. Максимални температури: между 29 и 34 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.

време лято море мъже

iStock/Getty Images

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево, след обяд ще се развие незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, по билата - до умерен, североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.

поляна лято почивка деца

Thinkstock/Getty Images

От вторник нататък ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове в низините - отново горещо. Ще духа слаб източен, в източната половина от страната - до умерен изток-североизточен вятър.

 Температурите ще се повишават и в сряда преобладаващите максимални ще са между 31 и 36 градуса; по-ниски, до 27-29 градуса, ще остават по Черноморието. В сряда над източните райони ще има временни увеличения на облачността, без валежи.

басейн жени лято време горещини

iStock/Getty Images

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай