Сестрата на Борисов: Сицилианска мафия

Отрано започнаха атаките, докато спи може да направят всичко.

Сестрата на Борисов: Сицилианска мафия | StandartNews.com

Отрано започнаха атаките, докато спи може да направят всичко. Прилича на заплахите на Сицилианската мафия. Това коментира в интервю пред агенция ПИК сестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова.

ВИЖ ОЩЕ: Фейсбук спука Радев от бъзици за дрона

"Браво! Чудно! Какви са хората около него?! Май е по-добре ние да си го пазим. Ще има по-голям ефект.

Преди две-три вечери коментирахме вкъщи, че винаги е имало такива атаки около изборите, но този път май започна по-отрано. Има цяла година до изборите и се чудя какво ще стане докато се стигне до там. Още какво може да измислят?! 

Особено с този запис е много шокиращо. Тъй като си говорехме, че дори при нашите разговори, между хора и неофициално, човек използва всякакви думи. Но те могат така да бъдат навързани, че да се получи какво ли не. Дори не знам как да коментирам!

Мога да кажа, че след всичко, което преживяхме с коронавируса и което ще продължим да преживяваме, това сега е недопустимо.

Един ден не съм отсъствала от работа. Не съм излиза в отпуск от година и съм била на работа всеки ден с изключение евентуално на някоя събота и неделя. Това се вижда и на графиците. Ако някой си мисли, че сме спасили от нещо при 120 заразени на ден, не е така. В болницата треперим за всяка жена и всяко дете. Вече нямаме дъх от носенето  ина тези маски по 12 часа. 

Стресът е огромен. Ако си представите, че един човек спи и всеки може да шета напред-назад в стаята му... Това може да се интерпретира по всякакъв начин. Човек, докато спи, около него могат да наредят сто неща и да си правят снимки. 

По филмите съм гледала, че навремето точно така е предупреждавала мафията - с разни нишани. Само една гардения не му бяха сложили, една китка - щеше да е точно Сицилия! 

Всичко е нагласено едно до други и си личи, че снимките са правени по различно време. Това ми разказват и колеги, които ми се обадиха - че си личи, че е нагласено, защото аз не съм ги виждала. 

И с този запис беше същото - той е активен спортист, дори на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това. И гласът му се чува, че няма общо. Не мога да си представя какво ще е следващото, но патологичните мозъци измислят какво ли не...

Писаха и за любовници, за деца, за жени. Даже се шегувам, че нямаше да е лошо да е вярно. "каза още д-р Красимира Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай