Съсипват от тормоз знакова наша актриса

Тя се чуди защо още продължава атаката

Съсипват от тормоз знакова наша актриса | StandartNews.com

Изключително упорит тормоз за култова фигура в българския театър.

Любимата българска актриса Латинка Петрова съвсем го е закъсала и дори полицията не може да й помогне. Самата тя реши да разкрие цялата истина за възникналите й проблеми и на какво е станала жертва. 

Забавната актриса твърди, че е подложена на голям тормоз, който не спира. Принудена е да търси помощ от полицията, но на този етап и те са безсилни.

"Телефонните мошеници не ме оставят на мира!" Това каза за "България Днес" Латинка Петрова. Голямата комедийна артистка добави, че "вчера през нощта отново ми звъняха. Тормозът продължава!".

80-годишната актриса стана жертва на ало измамници още през юли. Те тероризирали Петрова по всяко време на денонощието. "Не мога да спя заради тези изедници!", оплака се Латинка.

Тя и съпругът й очаквали, че злодеите ще се откажат от набезите си, но нищо подобно не се случило. Напротив - в последните няколко дни телефонът на актрисата отново започнал да "пуши" от атаките на мошениците, жалва се известната актриса.

"Продължават да звънят откъде ли не - от Естония, Гърция, Румъния, Полша, Унгария, Германия... Вече не вярвам това да има край", сподели изтормозената актриса.

Накрая Латинка Петрова се обърнала към полицията за помощ.

"Оттам ми казаха, че нищо не могат да направят. Обажданията не можели да се проследят, защото били от еднократни карти", обясни ветеранката на Сатирата.

Притеснената артистка няма представа какво могат да искат от нея. Предполага, че става въпрос за пари, смятат експерти. Кой я е подал на аферистите като подходяща мишена, тъй като те обикновено избират хора в пенсионна възраст, засега остава загадка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай