Samsung Galaxy Tab S - най-забавният бизнес партньор

Samsung Galaxy Tab S - най-забавният бизнес партньор | StandartNews.com

Samsung Galaxy Tab S е най-новият таблет на Samsung, наличен в магазините на Мтел. Той е поредната голяма крачка напред за устройствата на южнокорейския производител, взел най-доброто от своите предшественици, но много по-мощен и още по-интелигентен. Процесорът му е 8-ядрен - две ядра Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 и две Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7. Литиево-йонната батерия е с капацитет 7900 mAh, има SIM карта и работи под операционната система Аndroid 4.4.2 KitKat. Дебелината му е едва 6,6 мм, има удобен за хващане гръб и уникален метален ръб.

Специалистите го наричат бизнес партньор, защото цялата тази мощ, впрегната от последната версия на Андроид, е предпоставка за безупречна работа. Вместо да се потите над остарелия си компютър, с лекота може да управлявате проектите си и да извършвате всички всекидневни задачи на супертънкия Galaxy Tab S. 3-те GB RAM пък превръщат мултитаскинга в детска игра. И всичко това на SuperAmoled дисплей с резолюция 2560 на 1600 пиксела! Подходящ за гледане на филми, разглеждане на документи, дори обработка на снимки и рисуване - и то едновременно!

Galaxy Tab S e най-забавният бизнес партньор, защото имейлите, таблиците и сърфирането са само малка част от възможностите му. Най-забавното започва след работа. Мощният хардуер се справя с всички игри за Android, а невероятният екран допълва перфектно преживяването. Пробвайте да гледате и филм - където пожелаете, разбира се.

Ако сте абонат на цифрова телевизия от Мтел, ще може да си вземете малко почивка, където и да сте, и да погледате телевизия през специалното приложениe "Mtel TV" благодарение на функцията multiscreen. Мултитаскингът се намесва и в забавлението - с негова помощ можете безпроблемно да препускате из различните социални мрежи. Направете снимка с Instagram, споделете във Фейсбук, изплезете се в Snapchat, вие си знаете. В multiscreen режим може също да използвате едновременно 2 приложения на 1 екран.

За тези, които са гледали филма "Тя", има интересни новини. С помощта на функцията S Voice може почти да си говорите с Galaxy Tab S. И няма да повярвате колко добре ще ви разбере - ще отваря приложения, ще търси вместо вас, ще провери времето, ще пише каквото му диктувате.

Бизнес съветник, вестник, офис органайзър, игрова конзола. Samsung Galaxy Tab S е всичко това, но преди всичко е чудесно устройство, което си заслужава. Може да го намерите в магазините на Мтел и в сайта на телекома с намаление от 300 лв. с пакета Мтел мобилен интернет L.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай