Петък,

Разтърсващата изповед на жената до Милен Цветков

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Аз съм щастливка. С Милен научих какво означава истинска любов. Признанието направи в интервю за Георги Тошев от бТВ жената, която бе до известния журналист Милен Цветков. Тя носи същото име – Милена, и е нумеролог. Цветков загина на кръстовище в София, след като дрогиран младеж се блъсна с аудито си в колата му, спряла на червен светофар.

"Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, защото имах учещането, че ще страдам, че много ще ме боли. Не знаех защо, просто се страхувах", сподели Милена. Двамата се запознали при нейно участие в предаването на Цветков. Година и половина само си пишели. Преди година и половина обаче той я поканил на кафе и отворил сериозен разговор. Попитал я какво я притеснява. И тя си казала страховете. Тогава той ми хвана ръката и каза, че ще предпази нараненото ми сърце и никога няма да ме предаде, разказа през сълзи Милена.

Така започнала сериозната им връзка. Живели заедно. Милен, за когото всички знаеха, че е отговорен баща, полагал особени грижи за малкия си син. Когато били заедно, журналистът и Милена не прекарвали вечерите си под един покрив.

Той бе интелигентен и умен мъж, който е изключително нежен, добър и внимателен, каза Милена. И обясни, че публичният му образ, в който Милен често се е представял дори като леко агресивен, нямал нищо общо със същността му.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички