Разкриха таен план на Румен Радев! Къде ще се случи

Няма официална информация от президенството

Разкриха таен план на Румен Радев! Къде ще се случи | StandartNews.com

Излезе твърде любопитна информация, свързана с държавния ни глава.

Акваторията около най-атрактивната бургаска туристическа дестинация остров Св. Анастасия ще бъде блокирана утре, 8 юни - както за моторни лодки, така и дори за дронове.

Официално причината за ограничаването на свободния достъп в рамката между 8:30 и 13:00 ч. е, че ще се извършва ежегодното почистване на морското дъно от водолазите на клуб „Приятели на морето”, но Флагман обаче узна пикантна подробност, която се крие зад блокадата. А именно, че редом с водолазите ще се гмурка държавният глава.

Директно от пилотската кабинка на МиГ-29 президентът Румен Радев ще влезе в новото си амплоа на водолаз и морски тюлен, с което де-факто завладява всички три пространства на България - небето, земята, а вече и водата. Така пред държавния глава остана само едно предизвикателсво - Космоса. 

Той ще направи кратка, но запомняща се разходка със съпругата си Деси до острова, по време на коятото се очаква не само да посети музея и да се наслади на най-вкусната рибена чорба в региона, но и активно да се включи в дейностите на „Приятели на морето” по случай Деня на чистото море.

Визитата на държавния глава не е обявена официално никъде, за нея не е съобщил и пресцентърът на Президентството. Тя обаче едва ли е случайна. Много е вероятно именно Деси Радева, която е от Бургас, да е дала идеята на съпруга си да посетят атрактивната дестинация.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай