Разкошно време. Горещо с лек ветрец

Максималните температури ще са между 26° и 31°

Разкошно време. Горещо с лек ветрец | StandartNews.com

Разкошно време ни чака днес. Ще бъде горещо, но ще има приятен лек ветрец. Умереният северозападен вятър ще утихне привечер. Максималните температури ще са между 26° и 31°. Атмосферното налягане ще се понижи и ще е близко до средното за месеца, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 28°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е 21°, на 2000 метра – около 14°.

В неделя и в началото на следващата седмица ще бъде слънчево. В понеделник и вторник в следобедните часове ще има купеста облачност, а над източните райони сутрин ще има ниска облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 27° и 32°, във вторник – с 1-2 градуса по-високи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай