Петък,

Пускат парното в София

От: Рачо Рачев -
A
A
A

Софийската Топлофикация стартира от сряда, 28 октомври, включване на отоплението в столицата.

Поетапно първо ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения, а след това в жилищните сгради във всички райони. Последни ще са административните сгради и стопанските потребители.

От дружеството напомнят да се отворят на максимална степен вентилите на радиаторите, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на парното, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение.

Важно е още преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация София” дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички