PSS с предколеден концерт и първа песен на български

PSS с предколеден концерт и първа песен на български | StandartNews.com

София. Група PSS ще представи първата си песен на български език на предколеден концерт в Студио 5 в София в неделя, 22 декември. Новото парче "Мечта" ще бъде достъпно за свободно слушане в интернет от следващата година, но само посетителите на концерта ще я получат ексклузивно по e-mail.

PSS (Pimp Switch Sequence) е създадена през 2005 г. в Солун, Гърция, като международен музикален проект. От тази година съставът е изцяло български и затова и първата песен на родния език е вече факт.

"Мечта" е самостоятелен сингъл и не е част от албума "Nostalgia", който предстои да излезе също през 2014 г. Песните от него вече са трайно в репертоара на групата и ще прозвучат на живо на концерта в Студио 5 в неделя. Клуб Студио 5 се намира в НДК, вход А3, а концертът започва в 21.30 ч.

Фрагмент от песента можете да чуете в звуковия файл:

 

 

Името на групата PSS e абревиатура от Pimp Switch Sequence. Комбинацията от думи символизира желанието на музикантите да върнат традицията от аналоговите години в рок музиката, когато се е създавала с истински, а не с дигитални инструменти и е заемала полагащото й се водещо място в сърцата и ежедневието на меломаните.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай