Първи кадри от ужаса в Айтос. Гинат баща и 2 деца

Майката е в много тежко състояние

Първи кадри от ужаса в Айтос. Гинат баща и 2 деца | StandartNews.com

Първи кадри от градинката в Айтос, която снощи стана гробище за семейство, пометено от тир, пусна „Флагман.БГ”. Трима души загинаха в адската катастрофа. Жертвите са баща и двете му деца - на 5 и 9 години, съобщи NOVA.

Тирът е ударил две коли, след което се преобърнал в градинката пред Горското стопанство в града. Наложи се екипи на пожарната да срежат камиона, за да извадят шофьора, който е оцелял при инцидента.

Семейството били в джип Волво. От удара колата е разцепена на две. Момченцето издъхнало на място на задната седалка, момиченцето изхвърчало изнъ автомобила и било намерено на 5-6 места, пише още „Флагман”.

Майката на децата е в тежко състояние. Откарана е в болницата в Бургас. Там е настанен и водачът на камиона. В тежко състояние в бургаската болница е и 17-годишен младеж, който е преминавал по тротоара около градината, когато е бил пометен от двата автомобила.

„Причините са навлизане на камиона в лентата за насрещно движение”, обясни гл. инспектор Пламен Николов от „Пътна полиция” Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай