ПРЕСТИЖ с ново дарение за Областната болница във Велико Търново

Тяхната отдаденост и професионализъм са вдъхновение и смисъл за всички нас!

ПРЕСТИЖ с ново дарение за Областната болница във Велико Търново | StandartNews.com

Втората вълна на коронавируса в България поставя болниците пред сложната задача да осъществят качествено и навременно лечение на постоянно нарастващия брой пациенти, хоспитализирани в ковид отделенията.

ПРЕСТИЖ отново откликна на апела на Областната болница във Велико Търново МОБАЛ Д-р Стефан Черкезов АД за финансова подкрепа. Компанията дари средства на медицинското заведение за закупуване на преносим дигитален рентгенов апарат, който е необходим при диагностиката на пациенти с доказана COVID-19 инфекция.

„Болничните заведения и всички хора, отдадени на здравеопазването в България, са подложени на изключително натоварване и напрежение от усложнената епидемична обстановка. Като социално ангажирана компания и отговорен работодател, за всички в екипа на ПРЕСТИЖ е важно да помагаме в тази трудна и предизвикателната ситуация. Нашата мисия, като производител на сладки изделия, е да доставяме радост на нашите потребители. Гордеем се, че с десетките дарения на продукти, които направихме и продължаваме да правим през тази година, може да кажем БЛАГОДАРЯ и КУРАЖ и сме причина за усмивки по лицата на медицинския и административен персонал на болниците в България. Тяхната отдаденост и професионализъм са вдъхновение и смисъл за всички нас!“ – споделя Дарина Стоянова, изпълнителен директор на ПРЕСТИЖ.

„Заедно ще се справим!“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай