Отровното трио топи Джамбазки в Брюксел

Вандалщината пред ВМРО стана европейско достояние

Отровното трио топи Джамбазки в Брюксел | StandartNews.com

 

Вандалщината пред сградата на ВМРО вече стана и европейски. Отровното трио се погрижи всичките 705 евродепутати да получат имейли с видео „как Ангел Джамбазки как хвърля бомбички и полива с маркуч протестиращите“.  

В деня, в който България отстоява национална позиция за Северна Македония пред Европейския съюз, Отровното трио се погрижи отново да запознаем надлежно Брюксел с кирливите ни ризи.  

„Този човек понякога работи с Вас. Той е част от управляващите в България! Извинявайте, няма да повторим грешката“, пише Триото в писмата.

Кадрите от снощния протест, се въртяха  днес цял ден в социалните мрежи. На тях Джамбазки хвърля бомбички по протестиращи и ги пръска с пожарникарски маркуч. Действията му са в отговор на опита на протестъри да нахлуят в централата на партията, където едно от стъклата етаж е счупено.

Ескалацията на напрежението бе късно снощи, когато протестиращите стигнаха до сградата на ВМРО и започнаха да трошат и чупят.

"Имат късмет, че не съм бил там. Нямаше да има само водни струи. Не може някой да си мисли, че може да чупи, да троши. Какво, да ги посрещнем с баница?", коментира министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Според него действията са били по отбраняване на сградата. Трима души са се опитвали да спрат протестиращите.

"Появява се една група от 50-ина човека, сред които на кадрите се разпознава и Волен Сидеров. Това са някакви хора, които явно са доведени с определена цел", добави Каракачанов.

От пресцентъра на "Атака" по-рано заявиха, че не знаят дали Волен Сидеров е бил на протеста на улица "Пиротска".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай