Вторник,

Окръжна благодари на Пеевски за жеста

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Благодарствено писмо изпрати директорът на Окръжна болница „Света Анна” д-р Славчо Близнаков на народния представител от ДПС Делян Пеевски. Най-големият дарител в България помогна вчера на клиниката като й осигури два животоспасяващи респиратора.Те са на стойност 144 000 лв.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски дари 2 респиратора на Окръжна

В писмото си директорът на Окръжна болница заявява, че апаратите наистина ще помогнат изключително много на пряко заетите от коронавируса, както и на всички останали пациенти нуждаещи се от интензивно лечение.

ВИЖ ОЩЕ: И болницата в Гоце Делчев с дарение от Пеевски

"Преди всичко, искам да Ви благодаря лично, за дарението, което нашата болница получи. Позволете ми да благодаря и на сътрудниците Ви за времето и усилията, което Вие и вашият екип отелихте за да помогнете на УМБАЛ "Света Анна" - София АД и хората, които лекуваме. Оценявам високо Вашия жест на щедрост и Ви благодаря!“, се казва още в благодарственото писмо на д-р Близнаков.

ВИЖ ОЩЕ:Пеевски дари гора и 700 000 лв. на црънчани

Личната подкрепа на Делян Пеевски за над 30 болници в страната и медиците на първа линия вече надхвърли 6 милиона лева. Нещо повече – тя излезе от границите на България. Народният представител два пъти подкрепи лекарите в Северна Македония, Световният червен кръст му благодари за помощта към Италия.

ВИЖ ОЩЕ:Световният червен кръст благодари на Пеевски

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички