Обрат с песента за Джокович! Кой забрани на DJ Marten да пусне "Луда по тебе"?

Росен Станчев от БНТ разкри любопитна подробност

Обрат с песента за Джокович! Кой забрани на DJ Marten да пусне "Луда по тебе"? | StandartNews.com

Обрат с любимата песен на Новак Джокович – хитът на Камелия „Луда по тебе“. Оказа се, че не DJ Marten е отказал на Краля на тениса, а му е било забранено. Скандалът се вихри от вторник, когато Ноле и Гришо направиха мегазрелище в Арена 8888, излизайки един срещу друг в демнстрационен мач.

ВИЖ ОЩЕ: Лудостта на Джокович и чалгата на DJ Marten

13 000 души в залата бяха на крака. В един момент Джокович поиска от DJ Marten да му пусне хита на Камелия, но диджеят отказа. Официалните организатори на мача все още не са казали какъв точно е бил сценария на шоуто и кой го е нарушил.

ВИЖ ОЩЕ: Диджеят, взривил шоуто на Ноле, проговори. Кой спря "Луда по тебе"?

Колегата Росен Станчев от БНТ обяви, че не диджеят е виновен

"Неколократно писах...С няколко думи: БЕШЕ МУ ЗАБРАНЕНО ДА ПУСКА ТОВА ПАРЧЕ В ЗАЛАТА! Още когато идеята беше предложена на организаторите и то - месец преди мача, отговорът беше: "Това в залата - НЕ"!

Олег Велинов даде идеята, аз лично го свързах с Камелия и дори с чичото на Джокович, за да бъде подготвена изненадата за Ноле. Тъп, остър, неможач или както и да го определите, Мартен направи това, което му беше казано и за което е нает. Ако зависеше от него, смятам, че щеше да пусне, каквото бе поискано от Джокович!", написа Росен във Фейсбук.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
OmeX
преди 2 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи