Облачно и хладно, с дъжд на отделни места

Максимални температури между 13° и 18°

Облачно и хладно, с дъжд на отделни места | StandartNews.com

Днес облачността ще е предимно значителна и по-късно през деня и през нощта срещу вторник на места, главно в Южна България, ще има превалявания от дъжд. Сутринта на места по високите полета и в котловините ще се образуват слани. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 13° и 18°. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца. По-късно през деня слабо ще се повиши.

Над Черноморието ще има значителна облачност, но превалявания ще има чак през нощта срещу вторник по южното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха между 16° и 18°. Температурата на морската вода е 20-21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно. Ще има превалявания от дъжд, над 2000 метра от сняг. Ще духа до умерен западен вятър, който по-късно през деня в по-ниските части на планините ще се ориентира от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 9°, на 2000 метра – около 4°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай