Нов полет от летище София до любима дестинация в Италия

Става за почивки и екскурзии до късна есен

Нов полет от летище София до любима дестинация в Италия | StandartNews.com

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air пуска нов полет от София до Салерно. Това видя TravelNews от сайта на превозвача. Полетите стартират от 28 октомври и ще продължат до края на декември 2024 г. Цените започват от 50.99 лв. в посока и без багаж.

Салерно се намира в близост до Амалфи и Амалфийското крайбрежие, където летният сезон продължава по-дълго. В Южна Италия времето е по-топло и става за почивки и екскурзии до късна есен.

Носкоро Wizz Air отпразнува превозени 20 млн. пътници от и до Летище София за 19 години, от както е стъпила на пазара. Представителите на Wizz Air и столичното летище отбелязаха успешното партньорство, което продължава вече 19 години.

Авиокомпанията обяви пускането и на нова въздушна линия от София до френския град Лион. Тя ще тръгне на 29 октомври 2024 г. и ще се изпълнява три пъти седмично - вторник, четвъртък и събота. Билетите вече са в продажба.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
ELENA90
преди 1 месец

В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: [email protected]

Откажи
Смех
преди 1 месец

Шибаннн, лъжлив боклук!

Откажи
Курво лъжлива
преди 1 месец

Господ ще те накаже

Откажи
Huko Clagarev
преди 1 месец

А сФирки прай ли? Или ти го поемам от благодарност?

Откажи