Немците не вярвали, че ходим по улиците

Това коментира Искра Ангелова

Немците не вярвали, че ходим по улиците | StandartNews.com

"Аз като изкарала Ковид мога да коментирам темата. Не знам дали ще има нов пик, никой лекар не може да го каже. На планетата й идваме в повече, произвеждаме страшно много боклук.

Филмът "Заразяване" от 2009 г. е сценария на това, което живеем сега. Живеем в антиутопичен свят, това е страшно. Аз го карах вируса нелеко, много познати починаха. Винаги спазвам правилата. Не съм се ваксинирала още, защото още имам антитела. Но ние не сме видяли какво е да има здрави мерки

В Германия не могат да повярват, че в България си ходим по улиците и т.н. Там нищо не им дават. В Гърция не им даваха да влизат в магазина, трябваше за се предаде списък и пазаряха отвън", заяви Искра Ангелова в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия"

"Няма яснота колко човека са го изкарали. Аз съм за маските. Гледаха ме странно в началото. Голямата епидемия тръгна миналата година от абитуриентските балове, синът ми се зарази от абитуриентски бал. В Банско, Разлог и другите надолу всичко казват, че са го изкарали", каза пък шоуменът Влади Априлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай