Найденов изобличи лъжите на Божков

Така става с всеки рекетьор влязъл в даден бизнес и бизнесът е нормално да го изхвърли като чуждо тяло, каза собственикът на Ефбет

Найденов изобличи лъжите на Божков | StandartNews.com

Собственикът на Ефбет Цветомир Найденов изобличи поредната порция лъжи на укриващия се в Дубай хазартен бос с 18 обвинения Васил Божков.

„Фъфлещият убиец Васко Черепа е в серия! Вече се оплита в лъжите си жестоко. Доскоро твърдеше, че си е плащал данъците както е по закон, сега казва че при “новия данък” Лотарията и Еврофутбол е трябвало да се закрият и да останат хиляди служители без работа, та затова не плащал коректно”, написа Найденов във фейсбук. И продължи: „А сега да кажа каква е истината: Лотарията нямаше да печели по 100 млн. на година, а щеше да печели по 30 млн., а Еврофутбол нямаше да печели по 40 млн. на година, а щеше да печели по 10 млн. на година”.”

„В Еврофутбол и Лотарията няма хиляди служители на щат, а на трудов договор са под 400 човека и в двете фирми заедно и то, защото щатът винаги е бил раздут, предвид монополното им положение. Черепа се жалва, че бил изхвърлян от всеки бизнес постепенно... обяснението ми е, че така става с всеки рекетьор влезнал в даден бизнес и бизнесът е нормално да го изхвърли като чуждо тяло”, продължава постът на Цветомир Найденов. „Специално за хазартния бизнес – забрави, че 1993 година Стефан Найденов го взе в бизнеса с Еврофутбол и игралните зали и 2019 г. за благодарност скочи да го убива и заграбва... не, Чери, не става така, сладурче такова! А това за политиците и недаваните подкпупи преди 2015 г. са такива лъжи, че още се смея с глас...”, заключва основният свидетел срещу Божков.

По-рано днес олигархът пусна ново видео, за да каже, че не е давал подкупи, само веднъж. Кадрите са в мафиотски стил – сумрачна стая, Божков с пура в ръка седи в тежко кресло, а до него – златен череп.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай