Наш топ курорт направи невероятен жест! Хиляди ликуват

Коя е датата, предизвикала радостта

Наш топ курорт направи невероятен жест! Хиляди ликуват | StandartNews.com

Любопитно предложение, което за ресторантьорския бизнес у нас звучи дори абсурдно.

Кръчмарите в Банско правят дълбок реверанс на студентите за празника на 8 декември, като масово се отказват да искат предварителни резервации.

"Нека всеки хапне и пийне колкото иска и според джоба си. Не бива да изнудваме студентите с куверти по 50-60 лева", заявиха великодушно механджии в града под Тодорка, цитирани от "Телеграф". 

В повечето заведения ще има или жива музика, или диджеи. Развлекателната програма на кръчмите включва и празнични томболи. 

В почти всяка механа в Банско младите хора ще усетят топлината на традиционната българска къща с различни блюда, приготвени на жар или на пещ, сочни чевермета на тих огън. Добрите стари вина и ракиите обаче трябва да се пият с мярка, за да им останат спомени, а не да приключат купона в Спешен център, препоръчват механджиите. 

Хотелските оферти също са според джоба. От две нощувки със закуски за по 90 лв., до 200 лв. в четири звезди за същата услуга. За още пари се предлагат екстри с пътуване до интересни дестинации в района. 

Луксозно СПА под звездите пък предлагат за 8 декември в Долна баня. Стопаните примамват с два горещи басейна с минерална вода, джакузи, комфортни екостаи с отопление с минерална вода за 320 лв. за две нощувки, но с доплащане за вечеря в ресторанта.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай