Наш посланик прави дарение за деца в Скопие

Посланикът ни Ангел Ангелов и съпругата му връчиха днес даренията на Червения кръст

Наш посланик прави дарение за деца в Скопие | StandartNews.com

Снимка: mfa.bg

Посолството на България в Република Северна Македония дари 30 подаръка за деца без родители, настанени в приемни семейства, предаде БНТ.

Инициативата е на съпругата на българския посланик в Република Северна Македония – Биляна Ангелова, а подаръците бяха закупени с лични средства на съпруги на български дипломати и служители в мисията ни в Скопие.

Посланикът ни Ангел Ангелов и съпругата му връчиха днес даренията на Червения кръст на град Скопие, който пое ангажимент те да стигнат до децата.

"Инициативата "Вълшебна елха на желанията" се организира вече 12 години от Червения кръст на Скопие. Щастлива съм, че някои от дамите от посолството ни отново решиха да подарят коледно вълшебство за деца от 3 до 14 годишна възраст. А още по-щастлива съм, че всяка една от нас избра да зарадва по две и дори по три дечица. Както обичам да казвам: Заедно сме по-силни и го доказваме все по-често", сподели Биляна Ангелова.

Тя надписа поименно картички за всяко едно дете с пожелание за здраве, щастие и много усмивки лично от Дядо Мраз, както наричат добрия старец в Република Северна Македония.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай