Момиче лежи 3 дни в неврохирургия след побой в училище

Психолог работи с учениците след жестокото спречкване

Момиче лежи 3 дни в неврохирургия след побой в училище | StandartNews.com

Източник: Архив

Осмокласничка е скубана и ритана в главата от своя съученичка на метри от входа на училището, в което учат. След побоя 15-годишното момиче е с мозъчно сътресение и прекарва 3 дни в неврохирургията на "Пирогов". За щастие то вече е изписано и си е вкъщи.

„Имало е конфликт между други деца, който е прераснал и са намесени конкретните две момичета. Причината се изяснява. Веднага са дошли колеги. Извикана е медицинската сестра, сигнализирах полицията. Взети са показания и от двете ученички", разкри пред Нова телевизия директорът на учебното заведение Емилия Никова.

"Имало е и други леки спречквания с конкретното момиче, което е нападнало нейна съученичка. На другия ден психолог работи с класовете. Информирали сме дирекция „Социално подпомагане”, Регионалното управление на образованието, свикахме училищен координационен съвет и предстои педагогически съвет”, посочи тя.

По думите ѝ санкциите, които може да получи нападателката са три - забележка, предупреждение за изключване или директно изключване от училище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Gena
преди 3 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи