Мария Бакалова, земна и чаровна: Хапнах баничка

Станах много по-отговорна, каза актрисата

Мария Бакалова, земна и чаровна: Хапнах баничка | StandartNews.com

Земна, естествена и безкрайно чаровна. Така се представи пред българската публика Мария Бакалова, след като за първи път от 2019 г. се прибра у дома.

ВИЖ ОЩЕ: бТВ и Нова се сбиха за Мария Бакалова

Хапнах баничка, призна актрисата в интервю за бТВ, разказвайки за първите неща, които е направила, стъпвайки на родна земя.

"Може би просто съм си Мария Бакалова. Усещането да съм в България е прекрасно. Тук е моят дом. Винаги когато стъпваш на родна земя, има нещо магическо във въздуха", призна номинираната на Оскар българка. Звездата от "Борат 2" е в България за няколко дни.

"Станах много по-отговорна. В живота трябва да се държа като възрастна, за разлика от пред камерата. Уча се да се държа като пораснал човек", сподели Бакалова и в още едно интервю - пред Мон Дьо за Нова тв.

"Аз съм от ревливите. Плача много. За последно плаках снощи, докато гледах филм. Това е емоция. Всички трябва да я освободим. Сълзите са пречистване. Плаках и когато ме поканиха за член на филмовата Академията. Приех поканата, разбира се", разкри още Мария.

Голямата цел пред Бакалова е тя и Юлиан Костов да отворят вратите на българите в Холивуд.

"Трябва да вярваш. Да си оптимист. Всичко е възможно", каза Бакалова. Тя сподели и впечатления от срещата си с Джорджо Армани. Той е легенда, каза актрисата. И допълни: Почувствах го като част от семейството си.

Мария разкри, че най-много й липсва да се буди вкъщи. Липсва ми Бургас. Котката ми, която е от Варна, също ми липсва, каза още Мария Бакалова. Преди успеха с „Борат-2” мечтаела да снима големи роли в партньорство с големите имена в киното. Сега просто ми се работи, много ми се работи, искам да снимам всякакви жанрове, обобщи Мария.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай