Сряда,

Кралев: Президентът обиди Военноморските сили

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев честити чрез личния си профил във Фейсбук празника на храброст и българската армия. Той отбеляза, че в поздравлението си президента Румен Радев е забрави да отбележи военноморските сили. Ето какво написа министър Кралев, бивш матрос от Военноморските сили:

"Честит празник на Българската армия и специално на нашите Военноморски сили. Улисан в поредното си политическо словоблудство, главнокомандващият Въоръжените сили Румен Радев нанесе жестока обида на българския военен флот, като не го спомена в поздравителното си слово. Военноморските сили на България са един от трите вида въоръжени сили в структурата на Българската армия, наред с Военновъздушните сили и Сухопътните войски.

Това е поредният български празник, който Румен Радев очерня, като се опитва да политизира всяка свещена за българите дата с нескопосани речи. Днес обиди десетки хиляди българи, които са отдали години от живота си в служба на България и на нейните Военноморски сили!

Горд съм, че в продължение на две години съм служил в българския военноморски флот с достойни мъже от всички краища на страната!

Честит празник, моряци!

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички