Кошмарът на границите започна. Предупреждението за шофьорите

Натоварено е движението и от курортите Банско, Баня и Добринище

Кошмарът на границите започна. Предупреждението за шофьорите | StandartNews.com

Очакваната тапа на границите започна.  Хиляди се прибират след серията почивни дни. Интензивен трафик  по главните пътища в страната - АМ "Тракия" и АМ "Струма". Засилва се и трафикът по всички пътни артерии в Югозападна България.

Най-натоварено е движението от Гърция на граничен пункт "Кулата", където преди обяд имаше над 2 км опашка от чакащи автомобили.

Натоварено е движението и от курортите Банско, Баня и Добринище. На кръговото кръстовище преди Кресна, където свършва АМ "Струма" и започва главен път Е79, трафикът също е интензивен, както и в Кресненското дефиле.

От "Пътна полиция" информираха, че над 300 камери ще следят за превишена скорост и дали се спазват всички правила за движение по пътищата. Очаква се следобед да бъде интензивен трафикът на входовете на големите градове.

От Министерството на вътрешните работи (МВР) съобщиха, че през изминалото денонощие са станали 17 катастрофи, има един загинал, а над 20 са ранени. От началото на септември тежките пътнотранспортни произшествия са 471, загиналите са 27, а ранените 622-ма.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
0 Коментара
OmeX
преди 2 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо---- https://do.my/xpro

Откажи