Климатолог се изказа за времето. Причината

Утре над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време

Климатолог се изказа за времето. Причината | StandartNews.com

През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В сутрешните часове на места в низините и котловините временно ще има намалена видимост.

Утре над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Облачността над североизточните райони и по Черноморието ще се увеличи. Валежи не се очакват. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, за София – около 8°, максималните - между 21° и 26°, за София – около 22°.

 Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане около средното за септември.

Над северното черноморско крайбрежие още от сутринта облачността ще се увеличава, докато над южното преди обяд ще бъде предимно слънчево, но след пладне и там ще се заоблачи. Ще духа слаб до умерен северен вятър, който в следобедните часове ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 22°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево с купеста облачност в следобедните часове. Ще духа слаб и умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра – около 9°.

В понеделник ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места в котловините ще има ниска облачност или мъгла, а след обяд над Западна България ще има разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, по Черноморието: 14°-18°, а максималните - между 23° и 28°. Във вторник ще е предимно слънчево, привечер над Западна България облачността ще започне да се увеличава. Вятърът ще се ориентира от югоизток и ще се затопли. (НИМХ)

Везни: Вие сте твърде приемащи

За разлика от Девата, вие обичате да сте влюбени, Везни, до такава степен, че пренебрегвате явните недостатъци в партньорите си още от самото начало. Вие сте готови да дадете шанс на всеки (дори по няколко шанса), дори когато знаете, че този човек е неподходящ за вас. Освен това просто искате да сте във връзка толкова силно, че ще останете в токсични или посредствени отношения, само за да имате някого до себе си. Опитайте се да си сложите някакви стандарти относно своя потенциален партньор и да се придържате към тях. Не излизайте с човек, с когото не бихте искали най-добрият ви приятел да се среща, и бъдете брутално честни със себе си - дали не се давате за по-малко, отколкото заслужавате.

Скорпион: Вие сте твърде контролиращи

Искате страстна, трайна, всепоглъщаща любов повече от всичко, Скорпиони. Знаете как да изглеждате непринудени и свободолюбиви, но тайно сте много ревниви във връзките, дори сте диктатори. Опитвате се да контролирате човека до себе си и това саботира любовния ви живот – не забравяйте, че излизате с човек, а не с изтривалка или проекция на вашите фантазии. Вашата връзка е, за да изпитате партньора си, а не да го притежавате. Дайте пространство на половинката си и я оставете да бъде себе си и любовта ви ще процъфтява и расте.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
OmeX
преди 2 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи