Харизанов: Всички се вълнуват само от Борисов

Единственото, от което се вълнува цялото общество и парламента е дали Борисов ще отиде в сряда на заседание

Харизанов: Всички се вълнуват само от Борисов | StandartNews.com

Георги Харизанов от Института за дясна политика коментира, че единственото, от което се вълнува цялото общество и парламента в момента е дали Бойко Борисов ще отиде в сряда на заседание.

"Не останах с впечатление някой да се интересува от това дали да има служебно или редовно правителство", посочи той в ефира на NOVA.

"Всички победители се вълнуват само от Борисов. Това е доста симпатично и говори странни неща за самите тях", смята Георги Харизанов.

"Премиерът в оставка не трябва да се отчита на НС", категоричен бе Харизанов.

Toй посочи още, че ГЕРБ си търсят съюзници.

"За първи път чувам словосъчетанието "сигурен парламент", използвано от Слави Трифонов. Любопитен съм да разбера какво всъщност се влага в него", отсече Харизанов.

„За две седмици имаше доста емоции. В крайна сметка ще започне да се натрупва умора и страстите ще започнат да се поуспокояват. В парламента се влиза с голям щурм, но после ежедневието завладява всички". Това заяви социологът Мира Радева.

"Политиците, които са еманация на народната воля и избор, трябва да запазват добрия тон на общуване. Това важи за всички, включително и за премиера, който по Конституция трябва да се отчете в парламента заради избора на народа", допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай