Извънредно! Шеф на Нова телевизия се обеси

Новината бе потвърдена и от МВР

Извънредно! Шеф на Нова телевизия се обеси | StandartNews.com

Един от главните финансови директори на Нова телевизия - Д.В, който има място и в управленския борд на медиата, се е самоубил в сградата на телевизията преди няколко часа, научи Lupa.bg от няколко независими свои източници. Новината бе потвърдена и от МВР, пише lupa.bg

Най-шокиращото е, че мъжът се е обесил в сградата на медийната компания близо до летището. Висящият труп на Д.В. е бил намерен от служител на Нова телевизия днес около 12,40 часа в тоалетната на т.нар. "директорски етаж". Веднага е била извикана охраната на медиата, след което дошла и полиция. В момента текат разпити в сградата на най-голямата медийна компания у нас.

Всички журналисти са в шок от случилото се. Д.В. е семеен мъж, има и деца. Описват го като изключително скромен и отдаден на работата си човек, който е постъпил във финансовия отдел преди години. В момента е бил един от ключовите финансисти на "Нова броудкастинг груп".

Причината да сложи край на живота си, при това на работното си място, не е известна. Няма информация дали е оставил предсмъртно писмо. Д.В. не е споделял на колегите си да има семейни или финансови проблеми. Възможно е да е имал проблеми на работното си място, гадаят близките му.

Новината за самоубийството на един от финансовите директори идва 2 месеца след забраната за реклама на хазарт, която разтърси сериозно финансите на Нова. Говори се, че медията очаква над 65 милиона лева по-малко приходи тази година заради законовото ограничевие да се рекламира хазарт. Възможно е все пак Д.В. да е сложил край на живота си и по лични причини, въпреки че тогава изглежда нелогично, защо е избрал да се обеси на работното си място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
123
преди 2 дни

Леле, че проблем ,Оядени нещастни мошеници, от преяждане не знаят, какво правят

Откажи
snegina
преди 1 ден

Лъсна истината за прехвалената Нова. Те човешките отношения не могат да се скрият, нито да се надуват изкуствено, като измисления им рейтинг.

Откажи
Roberttop
преди 1 ден

Какие сроки доставки?

Откажи
Иво
преди 15 часа

Те тия, гледа ли ги още някой, 20' излъчване,25' тъпа реклама!!

Откажи