Ива Стоянова: Нищо не може да ме изненада

Шефката на Нова тв даде своята оценка за изминалата година

Ива Стоянова: Нищо не може да ме изненада | StandartNews.com

Чувствам се добре, нищо не може да ме изненада. Това е добре и за колегите, които знаят, че аз знам какво правят те. Това заяви Ива Стоянова, изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг груп", която бе гост на Гала в предаването "На кафе". Ива Стоянова е минала по всички стъпала на журналистическата професия, познава работата и на репортерите, и на редакторите.

Тя разказа как е зарадвала водещите в сутрешния блок, когато предложила предаването да започва в 6,30 вместо в 6,20, защото знае колко са важни тези 10 минути.

"Това да си шеф не означава по-голямо самочувствие, а по-голяма отговорност. На всеки човек по различен начин му се случват нещата в живота, но това не го прави различен и не дава основание да е авторитарен", каза Стоянова.

"Благодаря на теб и на колегите, че запазихте оптимизма, защото не може да е само лошо. Вие бяхте хубавата емоция през тази година, казвахте на хората да си отворят очи за хубавото, колкото и да е лоша ситуацията в момента", добави шефката на Нова тв.

Според нея кампанията "Заедно" е била най-ценното нещо в работата на екипа през годината. "Събрахме от личните си пари, за да помогнем на семейства, пострадали от коронакризата. Към нас се върна доброто с писмото на една самотна майка. Тя ни ни писа, че децата й имат нужда от боб, леща и други основни храни, но и добави, че има дрешки за момиченца, които може да дари. Това е истинско "Предай нататък", доброто произведе добро", каза Ива Стоянова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай