Ицо Хазарта се ваксинира.Защо зове да го последват

Има над 8 пъти по-висока защита от необходимия минимум

Ицо Хазарта се ваксинира.Защо зове да го последват | StandartNews.com

Рапър № 1 на България Ицо Хазарта се ваксинира и обясни във фейсбук както мъките по намирането на рНК инжекция, така и ползите от имунизацията. Той има вече над 8 пъти по-висока защита от необходимия минимум. И казва на хората, че има смисъл от ваксината.

Пиша този пост, защото той ще достигне до стотици хиляди хора, и ако дори и един - единствен човек успее да се спаси от тая отвратителна болест благодарение на него - значи е имало смисъл, пише Ицо Хазарта.

Ето целия му пост във фейсбук:

Две седмици след втората доза на Pfizer защитата ми срещу ковид е над 8 пъти по-висока от необходимия минимум. Отне ми един месец ходене по мъките, за да намеря начин да се ваксинирам с рНК ваксина. Сега вече ги има навсякъде и отнема най-много един час чакане, затова препоръчвам на всеки да се ваксинира - и искам да обясня защо.

Не съм обожател на ваксините. Имах избор между две неща:

- ваксина, която предпазва от вируса в над 90% от случаите, и предизвиква сериозен проблем при един от 300 000 ваксинирани.

- вирус, който в България убива един на всеки 25 заразени.

На хората, които ме критикуват, че се изказвам по теми, от които не разбирам, бих искал да кажа следното - искрено ви моля да ме извините, че съм предизвикал досада или друго неприятно чувство във вас. Имам право на мнение, а вие имате право да не сте съгласни с него. Пиша този пост, защото той ще достигне до стотици хиляди хора, и ако дори и един - единствен човек успее да се спаси от тая отвратителна болест благодарение на него - значи е имало смисъл.

Благодаря за вниманието, желая ви приятен ден!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай