Голям скандал в Би Ти Ви! Битка между Ризова и Добрев

Защо се вдигна напрежението в студиото

Голям скандал в Би Ти Ви! Битка между Ризова и Добрев | StandartNews.com

Лют скандал се разрази между Делян Добрев и Цветанка Ризова. Членът на ГЕРБ имаше претенции, че първи в студиото е трябвало да влезе Кирил Петков от „Продължаваме промяната“, но преди два часа местата им били разменени.

Не беше коректно да ни разменяте с Кирил Петков, трябваше първи да е той, после втори аз. Ние водим по социологиите, и във всички телевизии, и във вашата нормалният регламент е аз да вляза втори. Освен това аз видях и в листа на гостите на вашите колеги отвън, че първи в списъка и в еди колко си часа почва Кирил Петков. Дори и те не знаят, че редът ни е сменен, каза Добрев.

Водещата на „Лице в лице“ веднага размаха писмо, което показва как канят политици на разговор по време на кампанията, и уточни, че няма никакъв регламент.

Може да определяте какъвто искате, разбира се, регламент. Но не е коректно в последните два часа да ни разменяте, той беше първият, продължи да упорства Добрев.

Не е сменен, няма регламент. Нашите стажанти може да пишат всякакъв списък, ето го писмото, няма регламент, допълни Ризова.

Не може той да избира, продължи да държи на своето Добрев.

Той не избира, напомни Ризова.

Как да не избира, преди два часа той бе първи, контрира Добрев.

Може да продължим този разговор, но не виждам смисъл, след като ви каним безплатно всички, сопна се Цветанка Ризова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай