Гешев си подари театрална вечер за рождения ден

Той видя със семейството си най-актуалната комедия в Сатиричния театър "Телевизионна мрежа"

Гешев си подари театрална вечер за рождения ден | StandartNews.com

Главният прокурор Иван Гешев отпразнува рождения си ден като заведе снощи семейството си на театър, съобщи сайтът Lupa.bg. Обвинител номер едно, който вчера официално встъпи в длъжност и пое щафетата от Сотир Цацаров, стана на 49 години.

Роденият под знака на Стрелеца магистрат явно бе предпочел да се забавлява с близките си като изгледа с тях най-актуалната комедия в Сатиричния театър "Телевизионна мрежа", чиято втора премиера бе снощи.

Главният прокурор отдавна бил купил 8 билета за семейството и за охраната си, тъй като бил любител на театъра. Бившият главен прокурор и настоящ шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров също често бе забелязван да ходи на театър по време на 7-годишния си мандат.

На реда зад Иван Гешев по случайност се настани конституционният съдия и бивш председател на Върховния административен съд Константин Пенчев, който използва случая да поздрави новия главен прокурор и да му пожелае на добър час в нелеката мисия да бори престъпността.

Първият обвинител в държавата демонстрира бащински чувства към дъщерите си, като преди началото на спектакъла разговаряше с тях усмихнат, а след това ги прегърна и излезе от залата заедно с тях и в компанията на жена си.

Гешев видимо се забавляваше на спектакъла, поставен по хитовия филм "Телевизионна мрежа", а накрая заедно с останалите зрители дълго и на крака аплодира Калин Сърменов и Малин Кръстев, които са в главните роли, както и останалите актьори от постановката.

След края на премиерата Иван Гешев се отдаде на раздумка с шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев и изчака във фоайето на театъра, за да поздрави директора Калин Сърменов.

Макар филмът да излиза на екран преди повече от 40 години днес темите, които се обсъждат в "Телевизионна мрежа" са повече от актуални и засягат както обществото, така и политиката. Борбата за рейтинг и за това как медиите манипулират хората - това е основният сюжет в комедията, поставена от режисьора Андрей Аврамов в Сатирата и която се очертава да се превърне в хит. А зрителите разбират и как всъщност медиите ги лишават от чувствителност и в борбата за рейтинг са готови на всичко. Също, както и политиците, и бизнесмените.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай