Галкин подари хеликоптер на Алла

Галкин подари хеликоптер на Алла | StandartNews.com

Москва. Алла Пугачова отпразнува вчера 64-ия си рожден ден. Руската поп икона събра близки и приятели на лежерен купон в къщата си в село Гряз в околностите на Москва, която дели с половинката си Максим Галкин. Шоуменът дари на любимата си доста скъпа играчка - хеликоптер. Специално за машината до лъскавия дом е издигната и пистата. Засега не се коментира какъв е армаганът от Филип Киркоров, с когото Пугачова все още има църковен брак. Дъщеря й Кристина Орбакайте и двамата й внуци също са се отчели подобаващо. "Комсомолска правда" интервюира Никита, по-големия от тях - за връзката с баба му и за творческите му планове.

21-годишният чаровник е не просто внук на Пугачова, но и самостоятелен творец - актьор, певец и режисьор. Няма как да бъде в друго амплоа - той е наследник и на култовата арт династия Преснякови. Наскоро юнакът спечели украинското шоу "The show must go on", участва и в проекта "Две звезди". Той има отлично чувство за хумор и често се смеят с баба си, хвалят го в семейството. Над дома на Пугачови в тузарската кооперация на "Филиповски переулок" на Арбат живее тв звездата Ксения Собчак. "Веднъж отгоре се чу силен шум, като че ли паднаха поред три големи шкафа. Бабушка си дръпна от цигарата, изкара дима и много тихо каза: "Собчак си изпусна пръстена!", смее се наследникът. Алла винаги лично се е грижила за възпитанието на внука си. Като малък му разказвала приказки, а преди да замине някъде по участия, оставяла на Никита касета с по три истории - само за него. След края на приказката нейният глас казвал: "А сега натисни стоп, а утре - плей, за да чуеш следващата."

"Тя е мъдра, разбираща баба. Каквато е длъжна да бъде истинската рускиня. В Америка и Европа бабата не е длъжна да отглежда внуците си. Но в Русия е съвсем различно - ще ти изпече торта, ще направи нещо мило", горд е Никита. Той е завършил в САЩ режисура. Сега снима видеоклипове за приятели и работи върху музикалната си кариера. Гаджето му се казва Аида.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай