Фалирал бизнесмен изчезна безследно

Фалирал бизнесмен изчезна безследно | StandartNews.com

Бургас. Фалирал бургаски бизнесмен изчезна безследно. 54-годишният Петър Стефанов напуснал дома си в квартал "Меден рудник" на 7 май следобяд и от тогава е в неизвестност. Съпругата му го видяла за последно около 16 часа, когато той й казал, че отива да си вади служебни документи. Потеглил с автомобила си "Нисан" и повече не се прибрал. Разтревожената съпруга започнала да му звъни късно вечерта, телефонът му давал свободно, но Петър не го вдигал.

Той е обявен за общодържавно издирване, а полицията разпространи чрез медиите негова снимка и призова всеки, който го е видял, да съобщи на тел. 112.

Петър Стефанов е въртял бизнес с горива и е бил съдружник в две фирми "Ивпетроил" ООД и "Д и П" ООД. В първата негов ортак е бил Иван Мавродиев, а във втората - Петър е бил в съдружие с Дженко Станев. По данни на полицията в момента изчезналият мъж е бил безработен и непосредствено преди да изчезне е подписал договор за наемане на работа, но още не е бил започнал. На 7 май той трябвало да извади от държавни ведомства документи, необходими за започване на работа. Разследващи съобщиха, че е проверен предполагаемият маршрут, по който той се е движел в деня на изчезването си, но колата не е открита. Малко преди да изчезне, Петър Стефанов се оплаквал от тежест в гърдите. "Не е изключено да му е прилошало на някой паркинг и да не е успял да позвъни за помощ", коментираха разследващи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай