Ето кой сяда в стола на Гена Трайкова

Впечатлен съм от професионализма на Веселина Петракиева и Искра Владимирова, каза Антон Хекимян

Ето кой сяда в стола на Гена Трайкова | StandartNews.com

bTV обяви кой сяда на мястото на напусналата Гена Трайкова.Тя си тръгва от медията малко след като бе уволнен и Венелин Петков.

"bTV повишава продуценти с дългогодишен опит на позиции главен редактор на две от подразделенията на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“. След напускането на Гена Трайкова,  Веселина Петракиева поема поста главен редактор на bTV Новините. Искра Владимирова, която е дългогодишен изпълнителен продуцент на „Тази сутрин“, заема мястото на Валя Гиздарска като главен редактор на актуалните предавания, съобщават от медията.

“Работил съм с Веселина Петракиева и Искра Владимирова в продължение на дълги години и съм впечатлен от техния професионализъм, интегритет и всеотдайност дори в ситуации с най-големи предизвикателства. Убеден съм, че те са точните хора, които могат да поемат отговорност за новините и актуалните предавания и заедно ще продължим мисията на bTV да предоставя най-висококачествената и обективна журналистика в страната.

Благодарен съм на Гена Трайкова и Валя Гиздарска за значителния им принос към постиженията на нюзрума на bTV като информационния източник с най-високо доверие, както и за многото успешни проекти, които реализирахме заедно като екип”, коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай