Събота,

Ето кой е дрогираният, убил Милен Цветков (СНИМКИ)

От: Рачо Рачев, снимки: Фейсбук -
A
A
A

Шофьорът, който под въздействието на наркотици уби снощи в зверска катастрофа журналиста Милен Цветков, се казва Кристиан Асенов Николов, предаде Пик.

Той е шофирал автомобила с марка "Ауди" Q7, който помете на бул. "Черни връх" водещият. Джигитът е дал положителен тест за дрога. Колата, която е карал, се води собственост на фирма "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с "Винитера Карнобат" ООД, а офисът им е на столичния бул. "Джеймс Баучър".

Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в "Сис индъстрис", "Топаз продакшън" и Винпром Карбонат. Част от въпросните фирми са регистрирани на същия адрес. Във фирма "АС ОПТИМУС" ЕООД Пешева е съдружник с бащата на шофьора Асен Александров Николов. Компанията е свързана с търговско представителство, инженеринг и строителство. Той пък е свързан с нея в още 8 фирми.

Ударът, причинил смъртта на Милен Цветков навръх Великден, е бил зверски. Още от първите снимки на мелето стана ясно, че колата на водещия е неузнаваема и то при положение, че той е бил спрял на червен светофар.

Коментари

Сортирай по: Новите първо
Аватар на автора

Galina Dakovska

Моляяя?! Ама ти наистина ли си вярваш на това, което си написала?! Това келеме е преснъпник и трябва да си понесе наказанието! Ако не беше убил публична личност, със сигурност щеше да му се размине! Искрено се надявам да го видя в затвора ... Аз имам две деца, лекар съм с 30 год стаж и дори да имах възможност, не бих подарила кола на дъщерите си за абитурентския бал ... и не бих допуснала да имат доснъп до амфетамини и дрога ... ама то всеки с камертона си ... ако за вас това е добра майка, ок ... добре, че децата ми порастнаха далеч от децата на подобни добри майки! И дано добрата майка на боклука, който е произвела да не успее да го "спаси" от правосъдието!

Аватар на автора

Galina Dakovska

Ей мърлоооо! Не го е направил нарочно ... още малко и ще се.разплача! Надрусал се, видиш ли и без да иска се забил със 100 км/час в колата на нищо неподозиращ човек, който си чакана светофара ... и без да иска го убил! А ти защо избяга от местопрестъплението, а?! Да горите в ада дано всичките - и той, и ти, и родителите му! Амин

Аватар на автора

kabongo kabongo

" Не е като да го е направил нарочно" о_0, как се кара без да искаш на анфетамини.

Аватар на автора

kabongo kabongo

о_0, как се кара без да искаш на анфетамини.

Аватар на автора

Denitsa

По никакъв начин не познавате семейството, ни най-малкото жената, която всъщност е точно обратното на това, което се изписа навсякъде по неин адрес, за да говорите така. Тя е една от най-истинските жени, майки. Децата й са изключително възпитани, вероятно по-добре от повечето от нас, които пишем коментари под множеството статии за семейството. Научени са да ценят това, което имат и никога не са били от надутите, привличащи внимание "пишлемета", живеещи с парите на мама и тати, както биват наречени, както биват представени, заради нелепата ситуация… не е честно да се съди до тази дълбока степен за един човек просто по една негова постъпка.. въпреки сериозността, не го познавате наистина, за да го обвинявате като личност, като това дали наистина е човек.. Не ви наги това, което се предоставя като информация е вярно или правилно представено, всичко може да се извади от контекста и всички ние да повярваме веднага, следователно не е адекватно да вярваме на всичко, което четем в интернет. Никой не е безгрешен и далеч не ние в интернет сме тези, които трябва да съдим хората за постъпките им. Да момчето има вина, но всички тези обиди към него и семейството му са абсурдни, нека поеме отговорност за постъпката си, а не за това, че имал възможности и вече всички са убедени, че е боклук.. По никакъв начин не казвам, че трябва да му се размине изцяло, но просто бъдете хора и вие, и си дайте сметка, че подобно нещо може да се случи на всеки един от нас... Всеки може да направи грешен избор, само днес, само сега, само за малко, само веднъж, а дори и случайно, но се случва, нали, въпреки че не е нарочно, въпреки че не искаме да се стигне до такова нещо.. а всеки ли получава заслуженото наказание? Смятаме за лоши хората, които съдят другите за липсата им на средства, но имаме право да съдим тези, които имат възможности.. даваме им имена без да знаем какъв всъщност е реалният сценарий. Как можете да наречем даден човек „пишлеме“, „ леке“, „лайно“ и множество различни епитети, съдейки една единствена ситуация... без да знаем кой е всъщност?

Аватар на автора

EVA MARIA

Галина, извинете за въпроса, ама кой ерудиран човек, за какъвто явно трябва да се класифицирате след като сте лекар би писал подобни коментари? Просто питам, много интересно ми стана да чета вашите коментари и бих искала да ви задам следните въпроси. Вие наистина ли вярвате на медиите и на написаното? Ако отговора ви е да, приключвам темата ... В крайна сметка всичко се пише за да се продава, наздраве, ако не сте го разбрали. Откъде ви е потвърдена информацията за този автомобил, че бил "подарък"? Да не сте си близки със семейството, което ви е потвърдило? Темата за това, какво вие допускате и какво вашите дъщери си правят май е съвсем различна... докато вие си мислите, че вашите дъщери са кротки и послушни – най вероятно са опъвали някой надрусан съученик зад училищната скамейка :) и не сте разбрали. Ама и не е ваша работа, въпреки че ми звучите като майка "на всяка манджа мерудия" или от тоя тип дето са контрол фрийкс. Та вие какво позволявате и кой какво си прави зад гърба ви е друга тема, въпрос на отношение, бушуващи хормони, пубертет .. и т.н е - от тук ми идва да ви кажа и последством, че тоя целия абсурден анализ за майката е .. ми е скандално тъжен. Епитетите най – вече не ви прилягат. Всеки родител се опитва по своему си да отгледа достоен човек, а вашата оценка на шепа редове написани от жълтите медии ме кара да си мисля, че такъв човек като вас не е достоен да работи и общува с хора. Жалко и за избора ви на кариера. Явно хуманното ви липсва, да не говорим за уважението.. Дай Боже, пожелавам ви от сърце да не сте на мястото на тази жена, която слуша небивалици по свой адрес от тук и от там, от злобни хора и завистливи врагове, защото всеки допуска грешки и това, че грешките ни не са имали фатален край, както при него – означава ли че трябва да съдите толкова жестоко? Дете е, на 22 години.. с тежко бреме за носене на плещите си! Пожелавам му сили, да намерили сили да живее, защото това е наказание за целия му живот.. както и пожелавам сили на семейството на Милен Цветков. Един живот си е отишъл нелепо от този свят, нека да не се погубва и втори, който има времето и възможността да се учи от грешките си, за да бъде по-добър човек и днес.. и утре!

Аватар на автора

EVA MARIA

Светлана/или Симона / напълно съм съгласна с теб! За съжаление.. хората правят грешки, но единствено и само поради факта - че Милен Цветков е публична фигура - този инцидент се разкоства до неузнаваемост и хората, които попадат в обсега са семейство, приятели и познати. Да, за съжаление тази грешка е коствала един човешки живот, но в случая трябва ли и още един живот да се погуби? при положение, че цял живот ще живее с мисълта за това, което е направил. И да знам, че ще почне вълна от коментари на тема – че е леке и подобни описания ще бъдат използвани, но да попитам – колко от вас познават човека отсреща, колко от вас наистина знаят историята, причината за да съдят и да раздават правосъдие? Колко от вас познават момчето за да го обиждат или неговото семейство? и не на последно място колко от вас са правили грешки, за които им се е "разминавало" без последици и после сте си казвали ех, благодаря ти Боже.. Недейте да съдите..опитвайте се да намирате начин да простите, в крайна сметка.. всеки допуска грешки, някои от тях фатални и то за секунди, които ще трябва да носят като товар на плещите си за цял живот...

Аватар на автора

Denitsa

Galina Dakovska, аз далеч не твърдя, че трябва да остане безнаказан. Единствено искам хората да се замислят дали е адекватно да обиждаме по такива грозни начини него и семейството му, при условие че единственото място, от което научаваме нещо за тях са медиите, където никога не знаем по какъв начин се изопачават нещата, кое е истина, кое не? Хората си създават абсолютно цялостен профил по това, което е предоставено.. Най-малкото мисля, че той трябва да поеме отговорността за случката, но не и да започваме да коментираме що за човек е без да го познаваме..

Аватар на автора

Albena Benitas

Симона, не мисля че осъзнаваш. Това си е предумишлено убийство. И пътуващите в колата са съучастници, защото не са го спрели. Може би щеще да разбереш, ако на мястото на Милен беше твой родител, брат любим. Жалко за твоите разсъждения! Виждам, че си грамотно и културно момиче.

Аватар на автора

Galina Dakovska

Моляяя?! Ама ти наистина ли си вярваш на това, което си написала?! Това келеме е преснъпник и трябва да си понесе наказанието! Ако не беше убил публична личност, със сигурност щеше да му се размине! Искрено се надявам да го видя в затвора ... Аз имам две деца, лекар съм с 30 год стаж и дори да имах възможност, не бих подарила кола на дъщерите си за абитурентския бал ... и не бих допуснала да имат доснъп до амфетамини и дрога ... ама то всеки с камертона си ... ако за вас това е добра майка, ок ... добре, че децата ми порастнаха далеч от децата на подобни добри майки! И дано добрата майка на боклука, който е произвела да не успее да го "спаси" от правосъдието!

Аватар на автора

EVA MARIA

Галина, извинете за въпроса, ама кой ерудиран човек, за какъвто явно трябва да се класифицирате след като сте лекар би писал подобни коментари? Просто питам, много интересно ми стана да чета вашите коментари и бих искала да ви задам следните въпроси. Вие наистина ли вярвате на медиите и на написаното? Ако отговора ви е да, приключвам темата ... В крайна сметка всичко се пише за да се продава, наздраве, ако не сте го разбрали. Откъде ви е потвърдена информацията за този автомобил, че бил "подарък"? Да не сте си близки със семейството, което ви е потвърдило? Темата за това, какво вие допускате и какво вашите дъщери си правят май е съвсем различна... докато вие си мислите, че вашите дъщери са кротки и послушни – най вероятно са опъвали някой надрусан съученик зад училищната скамейка :) и не сте разбрали. Ама и не е ваша работа, въпреки че ми звучите като майка "на всяка манджа мерудия" или от тоя тип дето са контрол фрийкс. Та вие какво позволявате и кой какво си прави зад гърба ви е друга тема, въпрос на отношение, бушуващи хормони, пубертет .. и т.н е - от тук ми идва да ви кажа и последством, че тоя целия абсурден анализ за майката е .. ми е скандално тъжен. Епитетите най – вече не ви прилягат. Всеки родител се опитва по своему си да отгледа достоен човек, а вашата оценка на шепа редове написани от жълтите медии ме кара да си мисля, че такъв човек като вас не е достоен да работи и общува с хора. Жалко и за избора ви на кариера. Явно хуманното ви липсва, да не говорим за уважението.. Дай Боже, пожелавам ви от сърце да не сте на мястото на тази жена, която слуша небивалици по свой адрес от тук и от там, от злобни хора и завистливи врагове, защото всеки допуска грешки и това, че грешките ни не са имали фатален край, както при него – означава ли че трябва да съдите толкова жестоко? Дете е, на 22 години.. с тежко бреме за носене на плещите си! Пожелавам му сили, да намерили сили да живее, защото това е наказание за целия му живот.. както и пожелавам сили на семейството на Милен Цветков. Един живот си е отишъл нелепо от този свят, нека да не се погубва и втори, който има времето и възможността да се учи от грешките си, за да бъде по-добър човек и днес.. и утре!

Аватар на автора

Denitsa

По никакъв начин не познавате семейството, ни най-малкото жената, която всъщност е точно обратното на това, което се изписа навсякъде по неин адрес, за да говорите така. Тя е една от най-истинските жени, майки. Децата й са изключително възпитани, вероятно по-добре от повечето от нас, които пишем коментари под множеството статии за семейството. Научени са да ценят това, което имат и никога не са били от надутите, привличащи внимание "пишлемета", живеещи с парите на мама и тати, както биват наречени, както биват представени, заради нелепата ситуация… не е честно да се съди до тази дълбока степен за един човек просто по една негова постъпка.. въпреки сериозността, не го познавате наистина, за да го обвинявате като личност, като това дали наистина е човек.. Не ви наги това, което се предоставя като информация е вярно или правилно представено, всичко може да се извади от контекста и всички ние да повярваме веднага, следователно не е адекватно да вярваме на всичко, което четем в интернет. Никой не е безгрешен и далеч не ние в интернет сме тези, които трябва да съдим хората за постъпките им. Да момчето има вина, но всички тези обиди към него и семейството му са абсурдни, нека поеме отговорност за постъпката си, а не за това, че имал възможности и вече всички са убедени, че е боклук.. По никакъв начин не казвам, че трябва да му се размине изцяло, но просто бъдете хора и вие, и си дайте сметка, че подобно нещо може да се случи на всеки един от нас... Всеки може да направи грешен избор, само днес, само сега, само за малко, само веднъж, а дори и случайно, но се случва, нали, въпреки че не е нарочно, въпреки че не искаме да се стигне до такова нещо.. а всеки ли получава заслуженото наказание? Смятаме за лоши хората, които съдят другите за липсата им на средства, но имаме право да съдим тези, които имат възможности.. даваме им имена без да знаем какъв всъщност е реалният сценарий. Как можете да наречем даден човек „пишлеме“, „ леке“, „лайно“ и множество различни епитети, съдейки една единствена ситуация... без да знаем кой е всъщност?

Аватар на автора

Galina Dakovska

Моляяя?! Ама ти наистина ли си вярваш на това, което си написала?! Това келеме е преснъпник и трябва да си понесе наказанието! Ако не беше убил публична личност, със сигурност щеше да му се размине! Искрено се надявам да го видя в затвора ... Аз имам две деца, лекар съм с 30 год стаж и дори да имах възможност, не бих подарила кола на дъщерите си за абитурентския бал ... и не бих допуснала да имат доснъп до амфетамини и дрога ... ама то всеки с камертона си ... ако за вас това е добра майка, ок ... добре, че децата ми порастнаха далеч от децата на подобни добри майки! И дано добрата майка на боклука, който е произвела да не успее да го "спаси" от правосъдието!

Аватар на автора

EVA MARIA

Светлана/или Симона / напълно съм съгласна с теб! За съжаление.. хората правят грешки, но единствено и само поради факта - че Милен Цветков е публична фигура - този инцидент се разкоства до неузнаваемост и хората, които попадат в обсега са семейство, приятели и познати. Да, за съжаление тази грешка е коствала един човешки живот, но в случая трябва ли и още един живот да се погуби? при положение, че цял живот ще живее с мисълта за това, което е направил. И да знам, че ще почне вълна от коментари на тема – че е леке и подобни описания ще бъдат използвани, но да попитам – колко от вас познават човека отсреща, колко от вас наистина знаят историята, причината за да съдят и да раздават правосъдие? Колко от вас познават момчето за да го обиждат или неговото семейство? и не на последно място колко от вас са правили грешки, за които им се е "разминавало" без последици и после сте си казвали ех, благодаря ти Боже.. Недейте да съдите..опитвайте се да намирате начин да простите, в крайна сметка.. всеки допуска грешки, някои от тях фатални и то за секунди, които ще трябва да носят като товар на плещите си за цял живот...

Аватар на автора

Яна

Няма нужда да познаваме това семейство и слава богу,че не го познаваме. Достатъчен е факта надрусано момче с няколко наркотика кара с над 100км/ч ,удря кола и убива човек !!! Това не са хора,това са отрепки !!!

Аватар на автора

Galina Dakovska

Ей мърлоооо! Не го е направил нарочно ... още малко и ще се.разплача! Надрусал се, видиш ли и без да иска се забил със 100 км/час в колата на нищо неподозиращ човек, който си чакана светофара ... и без да иска го убил! А ти защо избяга от местопрестъплението, а?! Да горите в ада дано всичките - и той, и ти, и родителите му! Амин

Аватар на автора

Svetlana

Извинете грубостта ми, но не ви отива да говорите така, като жена ви го казвам. Не бива да пожелавате никому зло. Такива грозни думи не приличат на една жена. Смятайки че живеем в свободна държава, всеки един човек има правото да изразява своето мнение и не смятам, че вашето несъгласие трябва да бъде изразено чрез грубост и вулгарен език.

Аватар на автора

kabongo kabongo

" Не е като да го е направил нарочно" о_0, как се кара без да искаш на анфетамини.

Аватар на автора

Svetlana

Драги, май ти не схващаш. Не го е убил нарочно. Нарочно да се забиеш в друга кола.На какъвто и халюциген да съм, няма да го направя нарочно

Аватар на автора

kabongo kabongo

о_0, как се кара без да искаш на анфетамини.

Аватар на автора

Svetlana

Както много хора се качват зад волана пияни и си казват; че няма проблем и ще се справят. Аз не го оневинявам, само казвам, че жълтата медия е готова да го разкъса. Все пак “Амфетаджия уби любимеца на България -Милен Цветков” звучи много по-платежно отколкото ако беше обратното. Ако беше обратното никой нищо нямаше да каже против Цветков и всичко щеше да мине тихо мълком, но понеже това заглавие се продава и си пълнят гушите, те са готови на всичко.

Аватар на автора

Svetlana

Нали сте наясно; че няма никаква нужда от това, този човек да бъде разкостван. Да бъде извадена наяве информация за семейството му до 9то коляно, кой какво работи, с кого работи, пък с кого е сътрудник, ама колко фирми има и също така да се оплюва. Да, направено е престъпление. Ама и той е човек, мама му стара. И на него не му е лесно, на семейството му също. Не е като да го е направил нарочно. Винаги, абсолютно винаги жълтите медии/масовите медии или както се казва в СУ-бързата журналистика трябва да си нарочи някого и той вече за тях и за цяла България е най-черният. Разбираемо е, че трябва да печелите пари, но не го правете по този нечовешки начин, на чужд гръб.Като пирани с мръвка.

Аватар на автора

kabongo kabongo

о_0, как се кара без да искаш на анфетамини.

Аватар на автора

Galina Dakovska

Ей мърлоооо! Не го е направил нарочно ... още малко и ще се.разплача! Надрусал се, видиш ли и без да иска се забил със 100 км/час в колата на нищо неподозиращ човек, който си чакана светофара ... и без да иска го убил! А ти защо избяга от местопрестъплението, а?! Да горите в ада дано всичките - и той, и ти, и родителите му! Амин

Аватар на автора

Albena Benitas

Симона, не мисля че осъзнаваш. Това си е предумишлено убийство. И пътуващите в колата са съучастници защото не са го спрели. Може би щеще да разбереш, ако на мястото на Милен беше твой родител, брат любим. Жалко за твоите разсъждения! Виждам, че си грамотно и културно момиче.

Аватар на автора

Яна

Няма нужда да познаваме това семейство и слава богу,че не го познаваме. Достатъчен е факта надрусано момче с няколко наркотика кара с над 100км/ч ,удря кола и убива човек !!! Това не са хора,това са отрепки !!!

Аватар на автора

Яна

Няма нужда да познаваме това семейство и слава богу,че не го познаваме. Достатъчен е факта надрусано момче с няколко наркотика кара с над 100км/ч ,удря кола и убива човек !!! Това не са хора,това са отрепки !!!

Аватар на автора

Яна

Няма нужда да познаваме това семейство и слава богу,че не го познаваме. Достатъчен е факта надрусано момче с няколко наркотика кара с над 100км/ч ,удря кола и убива човек !!! Това не са хора,това са отрепки !!!

Аватар на автора

Яна

Една риба се вмирисва от към главата,девойко ! Затова се прави това разкостване. Защото България се е напълнила с такива пишлягари малки,които им е толкова скучен живота,че се чудят каква тъпотия да измислят,вместо да работят и да се развиват. А не да се занимават с наркотици,сатанизъм,татуси,пиърсинги и какво ли още не,което не ми го ражда главата даже ! Това е тиня,това не са хора !!! Докато се друсате и вашите родители не ви обръщат внимание си замина един човек,който обожаваше сина си и определено имаше на какво да го научи и щеше да го възпита както трябва. А вместо това детето ще плаче всяка вечер за баща си,заради лайнари,дето се чудят какво да си напъхат в носа,за да получат и малка доза ,,щастие" от живота,изоставени от уморените си бизнес родители !!! Майната ви,боклуци !!! Една нощ спокойна да нямате !!!

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички