Събота,

Еротичен календар спасява фермерите

От: Администратор -
A
A
A

София. Еротичен календар ще вади българските фермери от кризата през 2013 година. Известни българки са разголили прелести, за да вдигнат производителността и потреблението на родната продукция.

Изданието на Фермер.БГ е под мотото "Изберете продукцията на българските фермери!" и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители. Това е много важен призив в подкрепа на фермерите, които продължават често да са жертва на нелоялна конкуренция от други държави, твърдят издателите.

Кадрите в календара са свързани с всички основни сектори на българското земеделие и производството на мляко, мед, зърно, вино, маслодайна роза, брашно, яйца, праскови, моркови, дини и др.

По традиция и тази година в снимките за календара на Фермер.БГ участват известни българки. Сред тях са топ-моделът Биляна Йотовска от популярната денс формация Sеcret Garden; Гея Антонова, популярно лице от редица TV реклами; певицата Анн-Джи, която е и Мис Вселена фитнес 2006 и победител на световното по фитнес-фешън 2012; Мариана Андонова, световна медалистка по художествена гимнастика; горещата танцьорка Руми Калоферова, участничка в Miss Playmate 2011 и др. Фотосесиите са на известния актов фотограф Начо Каменов – Kubeto.

В Европа широко популярни еротични фермерски календари се издават само в Германия и Англия. Целта им, както и на този в България, е популяризиране на селския начин на живот и стимулиране на аграрните дейности в селските райони.

Тагове:

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички