Двама мъже и жена се удавиха за ден

В последния ден на юни морето взе три жертви в Бургаско

Двама мъже и жена се удавиха за ден | StandartNews.com

Трима души са се удавили в неделния ден, съобщиха от областната дирекция на МВР в Бургас.

В неделя на обяд в участъка в Обзор към РУ- Несебър е получено съобщение за инцидент в местността "Иракли", при който се е удавила 48-годишна бургазлийка. Установено е, че жената заедно със съпруга си малко по-рано дошла на неохраняемия плаж, като влязла 30-40 м навътре в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не успяла. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

Около 14.10 ч. същия ден в Районно управление в Царево е получено съобщение, че в бурното море край неохраняемата зона на плаж "Делфин" до Ахтопол, се е удавил 44-годишен пловдивчанин. Тялото му е откарано за аутопсия в УМБАЛ-Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Царево.

Отново в неделя, около 17.40 ч. в Районно управление-Поморие е получено съобщение за удавен мъж в морето край поморийската местност "Косата". Установено е, че това е 64-годишен софиянец, влязъл малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е открито на пясъчната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция "Мак".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай