Драма с българи в самолет за вълшебно място!

Полетът е пренасочен за Атина

Драма с българи в самолет за вълшебно място! | StandartNews.com

Очакваният за романтичен Великден на група българи са на път да се променят.

Силен вятър на гръцкия остров Санторини промени графика на много самолети, насочили се към местното летище, предаде БНТ, като се позова на очевидец.

Човекът съобщи, че чартърният им полет от София за Санторини е бил пренасочен към Атина, пише novini.bg.

След няколко часа изчакване на летището в гръцката столица самолетът е пренасочен за връщане към София заради лошите метеорологични условия.

На пасажерите е раздадена храна и вода.

На летището в Санторини закъсняват полетите и от Атина, Мюнхен и Париж.

За днес и утре на гръцкия остров е обявен жълт код за дъжд, гръмотевици и бури.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Янка
преди 4 месеца

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи
Мария
преди 4 месеца

Не са раздали храна и вода на пътниците. 6 часа в самолета след стреса от турболенцията, даже не са им позволили да слезнат за да си купят вода и храна.

Откажи
Пенка Иванова
преди 4 месеца

Ние сме от пътниците, които очакваха самолета за връщане в София,планувахме посрещане на Великден със близките си,но останахме блокирани със всички останали пътници на летището. Раздадени ни бяха ваучари по 10 евро на човек за консумация на летището.В 19ч30 съобщиха,че полети няма да има и да си прибереме багажите. От агенциите ни насочиха по хотелите за пренощуване.В 21ч30 бяхме настанени. Не се знае кога ще се приберем, тук вятъра продължава да е силен.Искаме да изкажем благодарност към агенциите Solvex и Бохемия,че не ни изоставиха на летището,а се погрижиха да ни извозят и настанят в съответните хотели, вероятно на местата на туристите,които не успяха да кацнат.Оставаме в Санторини до прибирането ни в София.

Откажи
Пенка Иванова
преди 4 месеца

Благодарности към Bulgaria Air, затова че изпрати допълнителен полет и успяхме да се приберем за Великден по домовете си. Въпреки създаденото напрежение, всички сме доволни и от ваканцията и прекрасния Санторини! Компанията не ни изостави на летището, а бяхме допълнително настанени по хотели и трансфера към летището ни беше подсигурен,за следващия ден. Всички бяхме щастливи, когато кацнахме на родна земя и това беше един прекрасен завършек на първомайската екскурзия до Санторини!

Откажи