Докладват на Хр. Иванов разговор с Маджо. Той: Шшт!

Пореден скандален разговор, съпроводен със закдулисни интриги за премиерския пост, излезе от протеста

Докладват на Хр. Иванов разговор с Маджо. Той: Шшт! | StandartNews.com

Пореден скандален разговор, съпроводен със закдулисни интриги за премиерския пост, излезе от протеста тази нощ. Докато проваленият политик и неуспял правосъден министър Христо Иванов митингуваше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше подвизите си на живо в социалните мрежи, към него се приближи бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски и фоиска снимка.

ВИЖ ОЩЕ: Симеонов попари Хр. Иванов, пенсионира Мая

„Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва разговора мъжът, предаде DarikNews.

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, напира да му каже Ламбовски, но протестиращият Иванов рязко се дърпа назад видимо смутен. "Чакай сега, че правим лайф.", прекъсва го претеснено Христо Иванов, но събеседникът му отново настоява да му съобщи новината. "Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“, продължава да упорства Ламбовски. Иванов обаче бърза да приключи разговора и го скастря с "Шшшт" като му показва ревера си, за да види микрофона и да разбере, че са на живо. „Яз се покрих за малко. После ще говорим“, съгласява се Ламбовски.

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. Миналото му лъсва, след като в колата му бе поставена бомба. Той е и собственикът на частното гробище в Бояна.

Още през нощта заваляха гневни реакции срещу Христо Иванов. "След обажданията на ?, обажданията на Маджо❗ Приближаващият за снимка - Ламбовски ( свидетел по "Осемте джуджета"). "Чакай, чакай, че сме лайф"? Можехте да питате Канна за микрофоните? Иво Мирчев, ти ли снимаш?", написа депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова. Осъзнайте се, добави Николай Бареков.

">

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай