"Дънди Прешъс" с награда за най-добра социална политика

Активната социална политика фирмата започва през 2015 г. с подписването на Меморандум за разбирателство между дружеството и община Крумовград

"Дънди Прешъс" с награда за най-добра социална политика | StandartNews.com

Първа награда в категория „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“ получи „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД. В 16-я престижен конкурс „Награди за отговорен бизнес 2018”, организиран от Българския форум на бизнес лидерите, се състезаваха 111 корпоративни проекта, осъществени от рекорден брой компании -73. Целта на надпреварата е да се насърчават и популяризират високите стандарти и добрите практики на частния сектор в сфери като образование, екология, развитие на служителите, подкрепа за местните общности и цялото общество.
„Дънди Прешъс Металс Крумовград” продължава да се доказва като добър работодател и постоянно надгражда имиджа си на иновативна минна компания, която работи с отговорност към хората и околната среда. Своята активна социална политика фирмата започна през 2015 г. с подписването на Меморандум за разбирателство между дружеството и община Крумовград. Инвестираните досега средства възлизат на 3,8 млн. лева и са за подкрепа на проекти и инициативи в сферата на  здравеопазване, образование, култура и спорт, инфраструктура, създаване на благоприятни условия за развитие на малък и среден бизнес, грижа за околната среда и развитие на туризма.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай