Деца лишени от родителска грижа от Лом ще почиват безплатно на море

25 деца ще почиват на море от 1 до 6 септ. в петзвездния хотел „Роял парк“ на Елените

Деца лишени от родителска грижа от Лом ще почиват безплатно на море | StandartNews.com

По инициатива на Националното сдружение на сираците в България 25 деца и ръководителите им ще почиват на море от 1 до 6 септември в петзвездния хотел „Роял парк“ на к.к. Елените, Св. Влас на база ол-инклузив.

Инициативата стана възможна благодарение на щедростта на г-жа Маринела Арабаджиева, сдружение „Маринела“ и „Виктория груп“.

Трескава подготовка за провеждането на летния лагер тече в момента, като за децата вече са осигурени дори и плажни кърпи.

Надяваме се с този жест да доставим радост и незабравими емоции през лятната ваканция на децата сподели директора на сдружение „Маринела“ г-жа Ангелина Ангелова. Председателят на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов благодари на г-жа Маринела Арабаджиева, директора на сдружение „Маринела“  г-жа Ангелина Ангелова и „Виктория груп“ за пореден път за подкрепата и помощта, която оказват на деца в неравностойно социално положение да имат незабравимо лято.

Слави Михайлов припомни, че благородните жестове на сдружение „Маринела“ не са еднократен акт и не случайно през месец февруари 2018г. в столицата сдружение „Маринела“ беше удостоен с Почетен приз за „Добродетел на 2017 г.“ по време на организирана официална церемония, на която бяха наградени много политици, бизнесмени и общественици заради активната помощ и подкрепа в полза на деца, лишени от родителска грижа.

Осигуряването на летния отдих за децата ще разнообрази ежедневието им извън социалната институция в която се отглеждат и възпитават каза още Слави Михайлов. Кметът на Лом г-жа Пенка Пенкова изпрати благодарствено писмо за прекрасната и навременна инициатива.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай