Четвърта жертва от катастрофата." Св.Влас" плаче

Починал е още един човек от тежкия инцидент

Четвърта жертва от катастрофата." Св.Влас" плаче | StandartNews.com

Автомелето на АМ „Тракия“ взе четвърта жертва, предава Флагман.  В продължение на седмица лекари се бориха за живота на 49-годишния Христо Съръчобанов от Свети Влас, който бе приет в изключително тежко състояние в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. Мъжът е издъхнал късно снощи, а трагедията за още едно българско семейство е неописуема.

Христо оставя съпруга и три дъщери. Хората в Свети Влас го описват като много добър човек, който всички познават и буквално нямало къща, в която да не е работил, защото бил майстор с наистина златни ръце.

Жестоката катастрофа стана на 27 май вечерта. Миниван с шестима строителни работници, които се връщали от работа, се обърна в канавката. Трима души загинаха, други трима бяха откарани в болница. Сред тях бе и Христо. Цяла седмица неговите близки, приятели и хората, които го познаваха, се молеха той да оцелее.

Трагедията, която отне четири човешки живота и почерни семействата им, се води трудова злополука, тъй като определението за този термин се отнася за периода по време на работа и по естествения път от и до работното място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай