Черен петък в Албена

Най-красивият ни курорт обяви невиждани отстъпки

Черен петък в Албена | StandartNews.com
  • Най-красивият ни курорт обяви невиждани отстъпки

Уникални отстъпки обяви най-красивият български курорт – „Албена”. Той също се включи в кампанията Черен петък и предложи най-добрите оферти. Ако резервите своята морска ваканция в някой от дните на Черен петък Албена, ще получите куп отстъпки и ваучери за Аквапарк „Аквамания”, тенис кортовете, СПА центр Медика Албена

Какво е Черен Петък?

Черният Петък се появява в Америка и още по-точно във Филаделфия в началото 1960-те години и е познат като денят след Деня на благодарността. Именно на този ден се бележи началото на голямото коледно пазаруване. Изкушението на американците от изключително изгодните оферти е толкова голямо, че шопингът се трансформира в масова надпревара, а интересът към огромните намаления, принуждава някои работодатели да дават почивен ден на служителите си, за да могат да се възползват.

Големият интерес на толкова много хора, впуснати в маратон по всевъзможни молове и магазини в търсене на най-добрите отстъпки, предизвиква и огромни задръствания по всички възможни пътища и по този начин денят получава названието си – Черен Петък.

В България Черният Петък става популярен едва през последните години, но набира скорост с все по-мащабни кампании.

Черен петък в Албена?

Официалният старт на Черен петък – Албена е на 23 ноември 2020г. в 08:00ч. и ще продължи до същия час на 29 ноември 2020г.

Бъдете готови за безброй подаръци, които ще получите, плюс отстъпките на офертите за ранни резервации за мечтаната ваканция през лято 2021 г., обявиха от ваканционното селище.

Ето и офертата – ВИЖ ТУК

Настаняване

Резервирайте в периода на Черен петък – Албена за 5 нощувки и грабнете една от многото изненади

Изберете хотелите в категорията Smart & Easy - Добруджа 3*, Орхидея 3*, Магнолия 3* и се насладете на зеленината, която ви заобикаля, докато се любувате на панорамните морски гледки.

Подарете си морска лятна ваканция с много подаръци изненада на самия безкраен, копринено гладък и бял плаж в категорията Beach & Fun с хотелите Арабела Бийч 4*, Лагуна Гардън 4*, Лагуна Маре 4*.

Грабнете най-доброто от Черния петък с резервации в хотелите Нона 4*, Калиопа 4*, Фламинго 4* и разбира се, не на последно място Фламинго Гранд Хотел & СПА 5*.

А, защо да не се възползвате и от възможността за резервация на мечтаната лятна почивка в апартаментите на хотелите Славуна 3*, Мура 3* и Калиакра Бийч 4*, които до сега НЕ бяха включени с отстъпка за записвания?

Спорт & Спа

Но, изненадите не свършват до тук. В кампанията Черен петък – Албена може да грабнете отстъпки от допълнителните активности още сега през зимните месеци в Албена като игрище за футбол или абонаментна карта за плуване в минерален плувен басейн Добруджа или пък ако искате да се поглезите, като закупите разкрасителни процедури и масажи в СПА Център Медика, Elements & SPA Flamingo Grand 5* (съгласно работното време на Центровете) Повече информация за отстъпките очаквайте със старта на кампанията Черен петък – Албена.

Организиране на събитие

За Първи път в Албена кампанията Черен петък – Албена ви позволява да организирате и вашата незабравима сватба, празнично събитие, тийм билдинг, конференция с отстъпка или пък Тенис лагер.

Екскурзии

Черен петък – Албена тази година носи и големи отстъпки за някой от нашите организирани екскурзии. Повече информация за отстъпките очаквайте със старта на кампанията Черен петък – Албена.

Не пропускайте безбройните изненади, като постоянно следите на albena.bg и в страницата ни във Facebook.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай