"Буги...Силно боли", пишат приятели на Барабата

Отишъл си е без време и той. Много хора ще пият бира днес и ще го споменават. Светла му памет!, гласи публикация в социалната мрежа

"Буги...Силно боли", пишат приятели на Барабата | StandartNews.com

"Буги... Любов и Светлина! Силно боли. Силно"! Това написа Елена Розберг, която е водеща в  радио Z-Rock по повод неочакваната смърт на нейния колега Буги Барабата.

Една от най-ярките личности на родната блус и рок сцена почина тази нощ на 58-годишна възраст. Причината за смъртта му не е известна.

Барабата водеше шойто "Буги Тайм" в Z-Rock.

Марио Събев, известен като Буги Барабата, е основател на групата "Бараби Блус Бенд", съавтор на хита на Васко Кръпката "Няма бира", автор на песента на Георги Минчев "Равносметка".

Известният български блус музикант е роден на 24 декември 1960. Активната му музикална кариера започва през 1993 година. От тогава Буги Барабата е част от рок живота на столицата, участва в редица рок фестивали в цялата страна.

Десетки приятели и фенове на Буги скърбят за него в социалните мрежи.

"Светъл път, приятелю!!! Благодаря за споделените мигове! Скоро ще се срещнем пак...", написа Петър Писарски от група "Атлас".

"Познавах го. Голям човек беше.Точен и непосредствен. Тъжно е, че си отиде", написа близка на музиканта.

"Светъл път на барда на демокрацията - Буги Барабата", написа друг в социалните мрежи.

"Отишъл си е без време и той. Много хора ще пият бира днес и ще го споменават. Светла му памет!", гласи още една публикация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай