Борисов: Трябва правителство на съгласието

Това каза премиерът при посощението си в Чирпан

Борисов: Трябва правителство на съгласието | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката. В момента той се намира в Чирпан, където се изгражда пречиствателна станция.

Борисов напомни, че има нови станция в Ямбол. Тази в Чирпан  са вложени 15 млн. лева. Изтъкна, че в момента се ремонтира и магистрала "Тракия" край Чирпан, което трябва да е готова до края на март.

Добави,че довечера чакаме още 57 000 дози ваксини. А вчера са ваксинирали 16 000 човека. Създали организация още през нощта да разкарат по районите новите ваксини. Напомни, че върви ваксинирането на секциите, на ЦИК.

Поясни, че е важно да мине март, който е критичен. Даде да се разбере, че разчита на разума и чувството на съхранение на българите, защото вирусът още не си е отишъл.

Всички в ЕС настоявали да се спазват договорите от страна на компаниите, защото именно на тяхна база правят плановете за ваксинация. "Иначе трябва да държим по складовете. Икономиката има нужда от съвземане. Всички са се съсредоточили в тези избори. Важното е да се състави правителство и то с максимално съгласие", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай