Борисов: Е-търговете са борбата с корупцията

Продължават инспекциите на пътища из страната.

Борисов: Е-търговете са борбата с корупцията | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов и зам.-министъра по регионалното развитие Николай Нанков продължават с инспекциите на пътища из страната. Малко по-рано той съобщи, че всички компроментирани пътища в страната се ремонтират.

Те се озоваха на Околовръстното на Пловдив. Нанков обясни, че се ремонтират 14 км един ЛОТ и 12 км след разклона на Перущица до магистралата.

Борисов отбеляза, че много се развива индустриалната зона на Марково. "Локалите на Асеновград се правят, това сме обещали на хората и го завършваме", заяви Борисов. От разговора му с Нанков стана ясно, че продължава строителството на четири лентов път от "Тракия" до пътния възел на Асеновградско. 

Премиерът изтъкна, че търговете вече изцяло са електронни, затова е имало прекратяване на обществената поръчка, защото нито една фирма не е подала правилно документите.

"Това е 100% борба с корупцията, прозрачно, даваш си офертата и не само в строителството, така че фирмите да се научат да пишат документите такива каквито после ще изпълняват, така че да не искат после допълнителни пари", каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай